Federaties
AvosAvos
Avos staat voor de Antwerpse Verstandhouding voor Onderwateronderzoek en -Sport. Deze organisatie overkoepelt alle Antwerpse verenigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.avos.be
BravosBravos
Bravos staat voor Brabantse vereniging voor Onderwateronderzoek en Sport.Deze organisatie overkoepelt alle vlaams brabantse verenigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.bravos-vzw.be
LifrasLifras
Lifras staat voor Ligue Francophone de recherche et d'activités subaquatiques. Ze is voor onze franstalige landgenoten wat Nelos is voor de nederlandstaligen.
http://www.lifras.be/
NelosNelos
Nelos staat voor Nederlandstalige Liga voor OnderwaterOnderzoek en Sport. Dit is de organisatie die alle "vlaamse" provincies overkoepelt.
http://www.nelos.be/
OvosOvos
Ovos staat voor Oostvlaamse vereniging voor onderwateronderzoek en sport. Deze organisatie overkoepelt alle Oostvlaamse verenigigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.ovos.be/
Sportcommissie NELOSSportcommissie NELOS
Voor de twijfelaars die denken dat er onderwater geen sportieve bezigheden zijn! Atleteten die steeds in zuurstofschuld presteren zijn zeker niet de geringste! Misschien wel de minst bekenden omdat ze altijd onder de oppervlakte verblijven?
http://wiki.nelos.be/index.php/Sportcommissie

Linken

Nieuws

14
jul
Duizenden kwallen zorgen voor 'felroze tapijt' aan kust van Wales
Toen dolfijnenspotters aan de kust van Wales een roze vlek op zee zagen drijven van tientallen meters lang, dachten ze dat het om een olievlek ging. Maar toen ze met hun bootjes dichterbij kwamen, ont...
13
jun
Japan slacht 333 walvissen, waaronder 122 zwangere vrouwtjes, voor wetenschappelijk onderzoek
Japan heeft opnieuw honderden walvissen geslacht in het Zuidpoolgebied. Reden van de slachtpartij is het zogezegde wetenschappelijke “walvissenprogramma” van het land. Vanuit dat programma organise...
3
jun
Defensie vindt beide vermiste duikers
Marineduikers van de Defensie Duikgroep hebben maandag 28 mei in het Grevelingenmeer de tweede vermiste sportduikers gevonden. Op zondag vonden de militairen ook al het lichaam van de andere duiker...
Meer nieuws...

Contact

 • Maggenstraat 8
  3670 Meeuwen-Gruitrode (B)

  KBO 0428.654.282
  IBAN BE22 7350 2307 2547
  BIC KREDBEBB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Maandag: van 20u30 tot 22u30
  Zaterdag: van 16u30 tot 18u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.