Federaties
AvosAvos
Avos staat voor de Antwerpse Verstandhouding voor Onderwateronderzoek en -Sport. Deze organisatie overkoepelt alle Antwerpse verenigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.avos.be
BravosBravos
Bravos staat voor Brabantse vereniging voor Onderwateronderzoek en Sport.Deze organisatie overkoepelt alle vlaams brabantse verenigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.bravos-vzw.be
LifrasLifras
Lifras staat voor Ligue Francophone de recherche et d'activités subaquatiques. Ze is voor onze franstalige landgenoten wat Nelos is voor de nederlandstaligen.
http://www.lifras.be/
NelosNelos
Nelos staat voor Nederlandstalige Liga voor OnderwaterOnderzoek en Sport. Dit is de organisatie die alle "vlaamse" provincies overkoepelt.
http://www.nelos.be/
OvosOvos
Ovos staat voor Oostvlaamse vereniging voor onderwateronderzoek en sport. Deze organisatie overkoepelt alle Oostvlaamse verenigigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.ovos.be/
Sportcommissie NELOSSportcommissie NELOS
Voor de twijfelaars die denken dat er onderwater geen sportieve bezigheden zijn! Atleteten die steeds in zuurstofschuld presteren zijn zeker niet de geringste! Misschien wel de minst bekenden omdat ze altijd onder de oppervlakte verblijven?
http://wiki.nelos.be/index.php/Sportcommissie

Linken

Nieuws

21
aug
Nieuwe soort dwergzeepaardje ontdekt
Maak kennis met de Hippocampus japapigu, het nieuwe soort dwergzeepaardje dat ontdekt is in Japan. Volgens sommige zou het lijken op een biggetje wat veel verklaart, want hun Latijnse naam betekent ‘J...
19
aug
Niet geïdentificeerd zeemonster aangespoeld in Rusland
In Pakhachim in het verre oosten van Rusland is een vreemd harig ding aangespoeld. Het is ongeveer acht meter lang, weegt vier ton en heeft iets wat lijkt op een staart. Het schepsel lokt heel wat kij...
19
aug
Meer dan 100 bedreigde zeeschildpadden sterven op Mexicaans strand
De Mexicaanse autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld naar de recente dood van meer dan 100 bedreigde zeeschildpadden in een natuurreservaat in het zuiden van het land. Dat deelde de Mexicaanse ov...
Meer nieuws...

Contact

 • Maggenstraat 8
  3670 Meeuwen-Gruitrode (B)

  KBO 0428.654.282
  IBAN BE22 7350 2307 2547
  BIC KREDBEBB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Maandag: van 20u30 tot 22u30
  Zaterdag: van 16u30 tot 18u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.