Federaties
AvosAvos
Avos staat voor de Antwerpse Verstandhouding voor Onderwateronderzoek en -Sport. Deze organisatie overkoepelt alle Antwerpse verenigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.avos.be
BravosBravos
Bravos staat voor Brabantse vereniging voor Onderwateronderzoek en Sport.Deze organisatie overkoepelt alle vlaams brabantse verenigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.bravos-vzw.be
LifrasLifras
Lifras staat voor Ligue Francophone de recherche et d'activités subaquatiques. Ze is voor onze franstalige landgenoten wat Nelos is voor de nederlandstaligen.
http://www.lifras.be/
NelosNelos
Nelos staat voor Nederlandstalige Liga voor OnderwaterOnderzoek en Sport. Dit is de organisatie die alle "vlaamse" provincies overkoepelt.
http://www.nelos.be/
OvosOvos
Ovos staat voor Oostvlaamse vereniging voor onderwateronderzoek en sport. Deze organisatie overkoepelt alle Oostvlaamse verenigigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.ovos.be/
Sportcommissie NELOSSportcommissie NELOS
Voor de twijfelaars die denken dat er onderwater geen sportieve bezigheden zijn! Atleteten die steeds in zuurstofschuld presteren zijn zeker niet de geringste! Misschien wel de minst bekenden omdat ze altijd onder de oppervlakte verblijven?
http://wiki.nelos.be/index.php/Sportcommissie

Linken

Nieuws

20
mei
Na vijf jaar weer een extreem zware algenbloei
Vijf jaar geleden berichtte Stichting ANEMOON over zware algenbloei. Nu manifesteert dit complexe natuurverschijnsel zich wederom op volle kracht. Sportduikers hebben een enorme hekel aan de algenbloe...
12
mei
Duiker zonder armen en benen zwemt naar wereldrecorddiepte
Al sinds zijn 19de heeft Dmitry Pavlenko geen armen en benen meer. Hij verloor zijn ledematen bij een granaatontploffing maar laat dat niet aan zijn hart komen. Net als anderen heeft hij nog zoveel...
8
mei
Wetenschappers ontdekken nieuwe oceaanlaag met meer dan 100 nieuwe dier- en plantensoorten
Wetenschappers van de universiteit van Oxford en de Amerikaanse Smithsonian Institution hebben recent een nieuwe laag in de oceaan ontdekt waarvan niemand tot op heden wist dat ze bestond. In het p...
Meer nieuws...

Contact

 • Maggenstraat 8
  3670 Meeuwen-Gruitrode (B)

  KBO 0428.654.282
  IBAN BE22 7350 2307 2547
  BIC KREDBEBB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Maandag: van 20u30 tot 22u30
  Zaterdag: van 16u30 tot 18u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.