Federaties
AvosAvos
Avos staat voor de Antwerpse Verstandhouding voor Onderwateronderzoek en -Sport. Deze organisatie overkoepelt alle Antwerpse verenigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.avos.be
BravosBravos
Bravos staat voor Brabantse vereniging voor Onderwateronderzoek en Sport.Deze organisatie overkoepelt alle vlaams brabantse verenigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.bravos-vzw.be
LifrasLifras
Lifras staat voor Ligue Francophone de recherche et d'activités subaquatiques. Ze is voor onze franstalige landgenoten wat Nelos is voor de nederlandstaligen.
http://www.lifras.be/
NelosNelos
Nelos staat voor Nederlandstalige Liga voor OnderwaterOnderzoek en Sport. Dit is de organisatie die alle "vlaamse" provincies overkoepelt.
http://www.nelos.be/
OvosOvos
Ovos staat voor Oostvlaamse vereniging voor onderwateronderzoek en sport. Deze organisatie overkoepelt alle Oostvlaamse verenigigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.ovos.be/
Sportcommissie NELOSSportcommissie NELOS
Voor de twijfelaars die denken dat er onderwater geen sportieve bezigheden zijn! Atleteten die steeds in zuurstofschuld presteren zijn zeker niet de geringste! Misschien wel de minst bekenden omdat ze altijd onder de oppervlakte verblijven?
http://wiki.nelos.be/index.php/Sportcommissie

Linken

Nieuws

20
okt
Duikfles ontploft tijdens initiatie: bewoner gewond, vlammenzee vernielt huis in Ruddervoorde
© Benny ProotIn de Sijslostraat in Ruddervoorde woedde deze middag een zware uitslaande brand in een woning. De bewoner (41) raakte gewond bij een ontploffing en werd naar het ziekenhuis overg...
21
aug
Nieuwe soort dwergzeepaardje ontdekt
Maak kennis met de Hippocampus japapigu, het nieuwe soort dwergzeepaardje dat ontdekt is in Japan. Volgens sommige zou het lijken op een biggetje wat veel verklaart, want hun Latijnse naam betekent ‘J...
19
aug
Niet geïdentificeerd zeemonster aangespoeld in Rusland
In Pakhachim in het verre oosten van Rusland is een vreemd harig ding aangespoeld. Het is ongeveer acht meter lang, weegt vier ton en heeft iets wat lijkt op een staart. Het schepsel lokt heel wat kij...
Meer nieuws...

Contact

 • Maggenstraat 8
  3670 Oudsbergen (B)

  KBO 0428.654.282
  IBAN BE22 7350 2307 2547
  BIC KREDBEBB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Maandag: van 20u30 tot 22u30
  Zaterdag: van 16u30 tot 18u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.