Federaties
AvosAvos
Avos staat voor de Antwerpse Verstandhouding voor Onderwateronderzoek en -Sport. Deze organisatie overkoepelt alle Antwerpse verenigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.avos.be
BravosBravos
Bravos staat voor Brabantse vereniging voor Onderwateronderzoek en Sport.Deze organisatie overkoepelt alle vlaams brabantse verenigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.bravos-vzw.be
LifrasLifras
Lifras staat voor Ligue Francophone de recherche et d'activités subaquatiques. Ze is voor onze franstalige landgenoten wat Nelos is voor de nederlandstaligen.
http://www.lifras.be/
LimosLimos
Als koepelorganisatie van de Limburgse en Kempense duikverenigingen vertegenwoordigt LIMOS momenteel niet minder dan 30 verschillende NELOS-duikscholen in de ruime regio Limburg en Kempen.
https://www.limos-vzw.be/
NELOSNELOS
NELOS staat voor Nederlandstalige Liga voor OnderwaterOnderzoek en Sport. Dit is de organisatie die alle "vlaamse" provincies overkoepelt.
http://www.nelos.be/
OvosOvos
Ovos staat voor Oostvlaamse vereniging voor onderwateronderzoek en sport. Deze organisatie overkoepelt alle Oostvlaamse verenigigingen aangesloten bij Nelos.
http://www.ovos.be/

Linken

Nieuws

6
jul
Inslag! En daarom moet je nooit duiken met onweer
Er zijn tijdens deze duik geen duikers gewond geraakt.Deze duikers hebben iets vastgelegd dat weinig voorkomt. Een blikseminslag tijdens een duik. De inslag vindt plaats op minuut 0:22. Daarna is ...
20
okt
Duikfles ontploft tijdens initiatie: bewoner gewond, vlammenzee vernielt huis in Ruddervoorde
© Benny ProotIn de Sijslostraat in Ruddervoorde woedde deze middag een zware uitslaande brand in een woning. De bewoner (41) raakte gewond bij een ontploffing en werd naar het ziekenhuis overg...
21
aug
Nieuwe soort dwergzeepaardje ontdekt
Maak kennis met de Hippocampus japapigu, het nieuwe soort dwergzeepaardje dat ontdekt is in Japan. Volgens sommige zou het lijken op een biggetje wat veel verklaart, want hun Latijnse naam betekent ‘J...
Meer nieuws...

Contact

 • Maggenstraat 8
  3670 Oudsbergen (B)

  KBO 0428.654.282
  IBAN BE22 7350 2307 2547
  BIC KREDBEBB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Maandag: van 20u30 tot 22u30
  Zaterdag: van 16u30 tot 18u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.