Bevriende clubs
Cowol HasseltCowol Hasselt
Trainingen elke dinsdagavond om 20.00 uur in het Stedelijk zwembad van Hasselt.
http://www.cowol.be/
Duikschool Aeginor in MolDuikschool Aeginor in Mol
Bij Aeginor duikschool zal je begeleid worden door ervaren instructeurs. Bij de wekelijkse trainingen op vrijdag van 21.30 tot 23.00 wordt je op jou ritme gevormd van een landrot tot een ervaren waterrat. Met uitzondering van de zomermaanden, dan zitten we op vrijdag buiten te duiken.
http://www.aeginor.be/
Duikschool AmykosDuikschool Amykos
Duikschool AMYKOS biedt een goede Belgische site voor alle liefhebbers van de duiksport. Als één van de vele duikscholen in België hebben wij heel wat te bieden voor mensen die zich aangetrokken voelen tot de duiksport.
http://www.amykos.be/
Duikschool Atlanta NOSDuikschool Atlanta NOS
Atlanta NOS Overpelt, een erkende duikclub en duikschool, aangesloten bij de onderwatersportliga Nelos. Declub bestaat sinds 1972 en telt op dit moment ongeveer een 100 tal leden. U wordt er in een ontspannen sfeer omringd door ervaren lesgevers die voor een degelijke opleiding zorgen om van jou een veilige duiker te maken. Iedereen die iets meent te voelen voor de duiksport kan gratis een drietal trainingen meemaken op dinsdagavond van 21:30 uur tot 22:30 uur in zwembad “de Dommelslag”
http://www.atlanta-nos-overpelt.be/
Duikschool De ZeesterDuikschool De Zeester
De Zeester is een dynamische duikschool met moderne ideëen en perspectieven, die het diepzeeduiken in Geel en daarbuiten, binnen het bereik van elkeen tracht te brengen.
http://users.belgacom.net/DeZeester/
Duikschool IjseduikersDuikschool Ijseduikers
Iedere Dinsdag van 21u00 tot 22u30. Afspraak aan de inkom om 20u45.
http://www.ijseduikers.be/
Duikschool Jaws St-Truiden vzwDuikschool Jaws St-Truiden vzw
Elke maandagavond van 21.00 tot 22.00 is er duiktraining in het zwembad van het Sportcomplex Sint Pieter te Sint-Truiden. Tijdens de trainingen worden de basisprincipes van het duiken aangeleerd in de beste omstandigheden. De leden worden via verschillende, zorgvuldig opgebouwde oefeningen getraind in diverse disciplines van het duiken.
http://www.jaws-sinttruiden.be/
Duikschool SamanthaDuikschool Samantha
Hou jij van een sportieve en gezellige clubsfeer? Dan ben je bij ons op de juiste plaats! Duiken doe je nooit alleen: het is een echte teamsport. Zo maak je goede vrienden. Duiken is trouwens een echte familieaangelegenheid: jong en oud kan deelnemen, ook onze jongste vrienden vanaf de leeftijd van 8 jaar, die worden opgeleid binnen onze afdeling jeugdduiken.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze bestuursleden of kom geheel vrijblijvend naar onze wekelijkse trainingsavonden, elke dinsdag van 20u30 tot 21u30 en vrijdag van 21u00 tot 22u00 in het zwembad "AQUADROOM" Sportlaan 12A te Maaseik.
http://www.samantha-maaseik.be/
Kempische duikschool vzwKempische duikschool vzw
Wekelijks op vrijdag worden de contacten tussen de clubleden onderhouden in de cafetaria van Sporthotel Bruurs te Baarle Nassau en dit na de training die steeds start om 21.30 uur.
http://www.kempischeduikschool.be/
Koraalduikers Genk vzwKoraalduikers Genk vzw
Interesse in duiken? Kom dan eens vrijblijvend langs op een donderdag- of dinsdagavondtraining van 20.30 h tot 22.30h in het zwembad van Genk. Je eerste bezoek geeft je recht op een gratis initiatieduik in het zwembad, zonder verdere verplichtingen.
https://www.koraalduikers.be
LDL LummenLDL Lummen
Wij trainen in het zwembad van Lummen, iedere vrijdag van 21u30 tot 23u30. Geïnteresseerden kunnen altijd een kijkje komen nemen. Breng gerust je zwemgerief mee! Iedereen mag gratis drie initiatielessen volgen.
http://www.duikclubldl.be/
Sportduikclub de WalrussenSportduikclub de Walrussen
Op de dinsdagavond vinden de trainingen en opleidingen plaats in zwembad 'Het Anker' te Born en wel van 21.15 tot 23.00 uur. De trainingen worden gegeven door onze eigen instructeurs.
http://www.walrussen.nl/
Vinzwemmen NautilusVinzwemmen Nautilus
In België bestaat het vinzwemmen uit een relatief kleine groep mensen met weinig middelen maar dat neemt niet weg dat de sport ernstig beoefend wordt. Doordat wij zo een kleine groep zijn is de sport zeer toegankelijk en is de instapdrempel laag. Onze zwemmers hebben veel vrijheid om te kiezen hoe zij hun sport beoefenen: competitief of eerder recreatief waarbij een goede basisconditie onderhouden wordt zonder de verplichting om aan competities deel te nemen.

Vinzwemmen heeft nog een extra dimensie, doordat er niet alleen in zwembaden gezwommen wordt maar ook in open water zoals rivieren, meren en zeeën. Waardoor de zwemmer zich één voelt met de natuur.

Met twee keer per week trainen halen we heel bevredigende prestaties in het water. Vinnen maken het echte zwemmen bereikbaar voor iedereen. Zonder een atleet te zijn en zonder elke dag te trainen kun je langere afstanden aan en bereik je aanzienlijke snelheden.
http://www.vinzwemmen.be/
Vzw Discovery DivingVzw Discovery Diving
Duiken, een fascinerende belevenis. De duiksport bij "Discovery Diving" is sport, avontuur, natuur, zich in een groep inleven. Na één lesuur kunnen wij je echter je brevet niet geven, dat zou bedrog en gevaarlijk zijn. Bij ons krijg je kennis en ervaring om echt van het duiken te genieten. Ervaren instructeurs staan te uwer beschikking om je alle knepen van het vak in het zwembad en in het openwater aan te leren.

Natuurlijk ga je in het begin van je duikersloopbaan niet veel mensen kennen in de club. Maar met een beetje goede wil, heb je na een paar maanden al heel wat makkers en kan je meehelpen aan de familiale sfeer in de club.
http://www.discoverydiving.be/
Yellow Diving SchoolYellow Diving School
Yellow Diving School is opgericht in 1976 door een aantal enthousiaste duikers uit Geel en omstreken.
Deze enthousiaste duikers zagen snel het belang in van het doorgeven van hun kennis en ervaring aan de aspirant-duikers.
Op deze manier is de club uitgegroeid tot één van de grotere clubs uit de regio met een 140-tal leden.
Ook nu hebben wij nog een 15-tal instructeurs en assistent-instructeurs die instaan voor de opleiding van onze leden. En ook nu werken wij aan het opleiden van onze duikers tot assistent-instructeur en instructeur.
http://www.yds.be/

Linken

Nieuws

6
jul
Inslag! En daarom moet je nooit duiken met onweer
Er zijn tijdens deze duik geen duikers gewond geraakt.Deze duikers hebben iets vastgelegd dat weinig voorkomt. Een blikseminslag tijdens een duik. De inslag vindt plaats op minuut 0:22. Daarna is ...
20
okt
Duikfles ontploft tijdens initiatie: bewoner gewond, vlammenzee vernielt huis in Ruddervoorde
© Benny ProotIn de Sijslostraat in Ruddervoorde woedde deze middag een zware uitslaande brand in een woning. De bewoner (41) raakte gewond bij een ontploffing en werd naar het ziekenhuis overg...
21
aug
Nieuwe soort dwergzeepaardje ontdekt
Maak kennis met de Hippocampus japapigu, het nieuwe soort dwergzeepaardje dat ontdekt is in Japan. Volgens sommige zou het lijken op een biggetje wat veel verklaart, want hun Latijnse naam betekent ‘J...
Meer nieuws...

Contact

 • Maggenstraat 8
  3670 Oudsbergen (B)

  KBO 0428.654.282
  IBAN BE22 7350 2307 2547
  BIC KREDBEBB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Maandag: van 20u30 tot 22u30
  Zaterdag: van 16u30 tot 18u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.