{0}

Aanspreekpersoon integriteit

Wij, Ellen Frenssen en Ludo Quintiens, zijn de aanspreekpersonen Integriteit (Club-API) van onze duikclub ORCA Bree.
Als sporter, ouder, trainer of bestuurslid van onze duikclub kan je bij ons als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag.
Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie?
Merk je tijdens je sportactiviteiten dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn? Je kan ons contacteren per mail of telefonisch. Als wij aanwezig zijn tijdens de clubtraining, kan je ons persoonlijk aanspreken.
Als Club-API luisteren wij naar je vraag of verhaal, behandelen jouw melding in alle discretie en verlenen wij je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.

Spreken over grensoverschrijdend gedrag is niet eenvoudig.
Maar als je het kan en wil, engageren wij ons om te luisteren en te helpen.

Dit is onze betrachting en samen met het clubbestuur en jullie allemaal willen wij ons inzetten om een clubsfeer te creëren waar de leden zich goed voelen, elkaar respecteren en als buddy’s willen genieten van het mooie onderwaterleven.

Ellen Frenssen
ellen.frenssen@skynet.be (0479 / 82 26 54)

Ludo Quintiens
ludoquintiens@hotmail.com (0474 / 35 41 20)

 

Nieuws

6
jul
Inslag! En daarom moet je nooit duiken met onweer
Er zijn tijdens deze duik geen duikers gewond geraakt.Deze duikers hebben iets vastgelegd dat weinig voorkomt. Een blikseminslag tijdens een duik. De inslag vindt plaats op minuut 0:22. Daarna is ...
20
okt
Duikfles ontploft tijdens initiatie: bewoner gewond, vlammenzee vernielt huis in Ruddervoorde
© Benny ProotIn de Sijslostraat in Ruddervoorde woedde deze middag een zware uitslaande brand in een woning. De bewoner (41) raakte gewond bij een ontploffing en werd naar het ziekenhuis overg...
21
aug
Nieuwe soort dwergzeepaardje ontdekt
Maak kennis met de Hippocampus japapigu, het nieuwe soort dwergzeepaardje dat ontdekt is in Japan. Volgens sommige zou het lijken op een biggetje wat veel verklaart, want hun Latijnse naam betekent ‘J...
Meer nieuws...

Contact

 • Maggenstraat 8
  3670 Oudsbergen (B)

  KBO 0428.654.282
  IBAN BE22 7350 2307 2547
  BIC KREDBEBB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Maandag: van 20u30 tot 22u30
  Zaterdag: van 16u30 tot 18u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.