Gratis duikinitiatie

Denk je er ook over na om met duiken te beginnen, of twijfel je nog als het wel iets voor jou zou kunnen zijn? Aarzal dan niet en schrijf je in voor een gratis proefles.

Nogal wat mensen kiezen voor een eerste duikinitiatie tijdens een vakantie in één of ander tropisch duikparadijs. Hoewel dit voor een aantal mensen een prachtige ervaring kan zijn, keren er sommigen ook wel eens met minder goede ervaringen naar huis. Inderdaad, zelfs een initiatie is niet iets dat licht opgevat kan worden. Je verblijf onder water vergt toch wel wat voorbereiding en een professionele begeleiding.

Regelmatig organiseren wij in het zwembad initiaties in de duiksport. Tijdens deze sessies krijg je wat meer uitleg over hoe onze sport precies in elkaar zit, nemen we je mee in het zwembad waar je enkele cruciale basistechnieken worden bijgebracht, en kan je een tijdje - onder begeleiding van een ervaren instructeur - met de flessen duiken.

Voor deze initiaties voorzien we het nodige materiaal. Het enige dat je zelf dient mee te brengen is je zwemgerief.

Inschrijven

Geïnteresseerd? Laat hier even je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam:
Email:
Telefoon:
Typ de tekens over:

Nieuws

6
jul
Inslag! En daarom moet je nooit duiken met onweer
Er zijn tijdens deze duik geen duikers gewond geraakt.Deze duikers hebben iets vastgelegd dat weinig voorkomt. Een blikseminslag tijdens een duik. De inslag vindt plaats op minuut 0:22. Daarna is ...
20
okt
Duikfles ontploft tijdens initiatie: bewoner gewond, vlammenzee vernielt huis in Ruddervoorde
© Benny ProotIn de Sijslostraat in Ruddervoorde woedde deze middag een zware uitslaande brand in een woning. De bewoner (41) raakte gewond bij een ontploffing en werd naar het ziekenhuis overg...
21
aug
Nieuwe soort dwergzeepaardje ontdekt
Maak kennis met de Hippocampus japapigu, het nieuwe soort dwergzeepaardje dat ontdekt is in Japan. Volgens sommige zou het lijken op een biggetje wat veel verklaart, want hun Latijnse naam betekent ‘J...
Meer nieuws...

Contact

 • Maggenstraat 8
  3670 Oudsbergen (B)

  KBO 0428.654.282
  IBAN BE22 7350 2307 2547
  BIC KREDBEBB

 • Zin om eens een kijkje te komen nemen? Aarzel niet en spring gerust eens binnen tijdens één van onze zwembadtrainingen in zwembad 'De Sprink', Sportlaan 4 in 3960 Bree (B)

  Maandag: van 20u30 tot 22u30
  Zaterdag: van 16u30 tot 18u30

 • Zit je nog met een vraag? Behalve binnenspringen tijdens één van onze trainingen kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen op bovenstaand adres. we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.